De EURO HOEVE,   UW ADRES VOOR EERLIJKE MAKELAARDIJ in PORTUGAL

ONZE KRACHT zit in 30 jaar 
PORTUGAL  ervaring ! ! 

WERKZAAM IN  PORTUGAL VANAF 1986
in de provincie A L E N T E J O 

De ALENTEJO !
Het land PORTUGAL is ruim 2 keer zo groot als Nederland. Ook Portugal is verdeeld in een aantal provincies. De grootste, maar deels ook de mooiste, en vanwege het klimaat ook de gezondste provincie is de ALENTEJO. Gelegen onder de Tejo (Taag) en boven de Algarve, met in het centrum de zeer oude en mooie cultuur stad ÉVORA. Daar in dat gebied wonen, werken en genieten wij.
Waarom spreekt de provincie  ALENTEJO veel mensen aan ?
  • Vanwege de ruimte en rust.  
  • Het grote aanbod van vrije natuur 
  • En zeker ook vanwege de vele bewaard gebleven cultuur,  
     te vinden in steden als Évora, Vila Viçosa, Monsaraz, Elvas,        Borba, Redondo, Marvão e.d. 
  • De vele kleine en grote meren, w.o. Barragem d'Alqueve
  • De vriendelijke, gastvrije en behulpzame bevolking.
  • En tenslotte vanwege de heerlijke keuken met daarbij                 de  lekkere wijnen uit de overbekende wijngebieden van              Borba, Redondo, Requengos, Monsaraz en Vidigueira.     
  • Op de kaart hiernaast is de ALENTEJO rood ingekleurd

==========================================

Graag aandacht voor het volgende :

Object QJM 455 in Aldeia da Serra is verkocht.  

==========================================

Op deze pagina worden een aantal beschikbare objecten getoond. Per object 1 of meerdere foto's met daarbij algemene belangrijke gegevens. Hiermee krijgt een beeld omtrent het object. Vragen, opmerkingen en meerdere foto's kunt u opvragen via het contact formulier op de laatste pagina. Wij zijn er voor de koper en zorgen tevens dat alles correct en goed wordt geregeld zoals een koopkontract en het hypotheek-vrij zijn van het gekochte.  

==========================================

EEN  BIJZONDER  MOOI  RECREATIE  OBJECT
EEN  COMPLEET  INGERICHT  DORP  
MET  13  VAKANTIE-WONINGEN

>>> Q.JM.AR. 451 - SÃO  GREGORIO

Misschien voor mij een probleem.


Onder welke groep moet ik dit plaatsen.


Het is geen huis, geen vakantie-huis, geen wijngaard, geen boerderij, geen landgoed . . . . . . 


Het is een bijzonder RECREATIE-OBJECT met 13 vakantiewoningen voor < € 999.999.-  


Op een zeer bijzondere plek ligt dit dorp, met veel privacy en rust, en toch goed bereikbaar.


Een geweldig object voor de verhuur ! ! 


Te midden van de wijngaarden van BORBA


VOORLOPIG  NIET  MEER  TE  KOOP  !  !  ! 


Nu Q.JM.AR. 356   als   IDEALE   VERVANGER

==========================================

>>>Q.JM.AR. 356 -  EEN  UNIEK  RECREATIE-OBJECT<<<

Een Hotel met 6 appartementen aan Europa's grootte stuwmeer BARRAGEM d'ALQUEVE nabij JUROMENHA. Het geheel grenst aan de rivier de Guardiana en biedt daardoor mogelijkheden voor zeilen, kayakverhuur en windsurving. Door de ligging van Juromenha in de prachtige ALENTEJO zijn er ook veel mogelijkheden voor natuur-, vogel- en plantenliefhebbers. 

Verder kom zelf kijken en verbaas u over dit prachtige object ! !

Onze Engels sprekende collega, Senhor António, kan een serieuze klant op elk moment te woord staan en het object laten zien. De vraagprijs bedraagt € 1.100.000. k.k.        OP   6   FEBRUARI   2017   IS   DE   PRIJS   VERLAAGT    NAAR   €  850.000.--      

Voor verdere informatie kunt u ons ten allen tijde bellen of mailen.

Hieronder de Woningen, Vakantiehuizen & Quinta's

============================================

>>> Object Q.JM. 303   -   'MONTE  bij de  ADEGO' <<<

Zeer gunstig gelegen en toch met veel privacy, zou je deze Quinta met ruim 1 ha (10 750 m²) grond erbij kunnen omschrijven. Er staat een goed onderhouden huis op wat direct bewoonbaar is. Het huis zelf bevat een kamer, een keuken, een badkamer en 2 slaapkamers. Voor wie meer leefruimte wenst is er gemakkelijk een uitbreiding te realiseren tegen geringe kosten.

Verder is er aanwezig, aangebouwd aan het huis, een grote werkschuur / garage, welke ook voor andere doeleinden is te gebruiken. Ook is er een kleine adega, waar vorig jaar van eigen druiven 700 l. goede wijn is gemaakt.

Naast de vele druivenstruiken zijn er een flink aantal sinaasappel- en olijfbomen. Maar ook ander fruit. De tuingrond is van goede kwaliteit en goed bewerkbaar

Het geheel ligt op loopafstand van het stadje R E D O N D O. Daardoor sociaal erg aantrekkelijk. Verder goed bereikbaar met openbaar vervoer vanuit Lissabon, Évora en andere steden. De vraagprijs bedraagt € 99.500.—k.k.

==========================================

>>> Object Q.JM. 305   -   'MONTE  de  SÃO  FRANCISCO' <<<

Een excellent ALETEJAANS huis in de directe omgeving van de wijnstad REDONDO met ongeveer 1 ha grond.

Op deze grond staan allerlei fruitbomen em een mooie moestuin. Het huis is zeer goed gebouwd en bevat een pracht kamer, 3 slaapkamers,

mooie badkamer en een zeer praktische ‘open-keuken’. De kamer is voorzien van een centrale verwarming. Deze wordt gestookt op olie.

In de tuin is automatische beregening en een waterput. Verder een schuur voor kippen en ander kleinvee.

Aanwezig is elektriciteit, water en telefoon. De vraagprijs is € 155.000.--==========================================

>>> Object Q.JM. 410   -   'TAPADA  do  PADRE  ROSA' <<<
In het prachtige, bekende gebied van VILA VIÇOSA ligt het exclusieve aanbod met de naam van TAPADA do PADRE ROSA. Deze aanbieding, object JM.410, heeft een zeer exclusief en mooi huis.  Het 100 jaar oude huis is onder leiding van een zeer goede architect geheel gerestaureerd naar iets heel unieks. De vraagprijs is er dan ook naar, maar voor de nieuwe eigenaar is het dan ook zijn de plaatst om zijn gasten te ontvangen. Er is op niets bezuinigd.

LIGGING : Het object ligt zeer rustig met een wijds uitzicht. Het valt onder de Câmara Minicipal de Vila Viçosa.

BEREIKBAARHEID : Maar toch is de bereikbaarheid goed. Vanaf de stad Vila Viçosa loopt de asfaltweg tot aan de oprijlaan met poort naar het huis.

VOORZIENINGEN : Elektriciteit, telefoon en internet zijn aanwezig. Aangelegd tot op alle kamers, hobbyruimte en vertrekken.

STAAT van ONDERHOUD : Het sinds enkele jaren geleden gerestaureerde huis is goed onderhouden.Het huis wordt bewoond, maar vanwege bijzondere omstandigheden van de eigenaar wordt het te koop aangeboden.

OPPERVLAKTE : Het totale object omvat 5.22 ha, waarvan ruim 500 m2 is bebouwd. Het huis omvat 420 m2, de paardeboxen 90 m2, hok voor de furo 6 m2 en een kippenhok van 10 m2. Het terrein rond huis wordt door de eigenaar gebruikt voor paarden en schapen. Het aangelegde gazon en de bloementuin heeft een volautomatische beregenings installatie. Hiervoor is een water furo (waterbron) met veel water aanwezig.

INDELING HUIS : Hal, grote kamer, geheel ingerichte keuken, 3 slaapkamers, ontspanningsruimte, kantoorruimte, badkamer, bijkeuken met wasmachines e.d.,garage met werkplaats, zwembad met aparte toiletten en douche ruimte, overdekte buitenplaats naast het zwembad e.d.

VRAAGPRIJS : € 449.000.--  k.k.

==========================================

>>> Object Q.JM. 425   -   'QUINTA  BELA  VISTA' <<<

Q.JM.425    Quinta Bela Vista heeft een prachtig wijds uitzicht over de wijngaarden van de wijnstad Redondo en naar achteren tot het berggebied Serra d'OSSA.  Het huis ligt in de nabijheid van de Adega Roquevale en heeft een oppervlakte van 4 ½ ha grond, waarop +/- 550 olijvenbomen staan.

Er zijn 3 foro’s en een posso. Er is elektriciteit aanwezig. Verder is er agua de rede. Er staan 2 huizen op. Alles gelegialiseerd. Het grote huis bestaat uit 2 delen. Ziet er goed degelijk uit met veel kamers. Het geheel heeft veel mogelijkheden, maar moet worden opgeknapt. Een prachtige kans voor iemand met een visie en die weet om iets op te pakken. De vraagprijs is € 160 000.-

==========================================

>>> Object Q.JM. 436   -   'MONTI' <<<

Op één van de mooiste locaties in de ALENTEJO ligt dit object. In de gemeente REDONDO, en dan ietsje noordelijker in het bloemendorp ALDEIA da SERRA, hellend tegen het berggebied de SERRA d'OSSA ligt paleisje. Een 2e plaats als dit is niet vindbaar. Een volledig huis met een grote kamer met schouw en een open keuken en 2 slaapkamers. Verder een 2e huis met 2 slaapkamers, wat als gasten verblijf gebruikt kan worden. Dit vraagt om enig opknap-werk. Bij huis sinaasappel- en citroenbomen, welke veel heerlijke gezonde vruchten geven. Electriciteit, water, telefoon, internet, alles aanwezig. Verder een prachtig groot zwembad en een vrijstaande garage. Dat alles te midden van een groot wandel- en natuurgebied. Laat anderen jaloers worden op deze plek. Vraagprijs € 195.000. k.k.

==========================================

>>> Object Q.JM. 438   -   'MET  NATUUR  OMGEVEN' <<<

Via een fraaie poort met een afsluitbaar hek kom je op het terrein rond dit leuke vrijstaande object. Parkeren is uiteraard mogelijk op eigen terrein.

Het huis bevat een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een dispensa. Het geheel is slechts enkele jaren oud en ziet er goed en degelijk uit. Het huis bevat electra en water van de gemeente.

Daarnaast is er op het terrein nog een vakantiehuis of appartement. Dit omvat een zitkeuken en slaapkamer. Een andere ruimte zou ook ingericht kunnen worden als slaapkamer, waardoor het geheel dan een kamer, keuken en slaapkamer omvat.

Het totaal, woning, appartementje, oprit en tuin omvat een oppervlakte van tussen de 900 á 1000 m2. Op het terrein staan Sinaasappelbomen, Vijgen, Nespera’s, Pruimen. Olijven, maar ook bloeiende struiken en bomen. Het voor- en achteruitzicht op de bergen van de Serra ’d Ossa is zeer fraai en wijds en ademt een gevoel van ruimte en rust uit. Er is een overdekte varanda aan de westkant, waardoor je ’s morgens in de zomer heerlijk buiten kunt ontbijten en genieten van de Portugese koffie met Pastei de Nata.  De prijs van dit interessante object is slechts € 79 500 k.k.

DIT  OBJECT  IS  MOMENTEEL  IN  ONDERHANDELING  en  ZO GOED  ALS VERKOCHT  ! !

==========================================

>>> Object Q.JM. 439   -   'QUINTA  da  OLIVEIRA' <<<

In ALANDROAL ligt dit kapitale object. Groot, ruim en prachtig afgewerkt. We kunnen alles schrijven, maar zelf zien is het beste. Gebouwd in 2007 met 2 verdiepingen. Een kamer van 45 m2, met open haard en airco. Een volledige keuken met eiland en grote inloopkast. 4 slaapkamers, 3 badkamers, buitenkeuken met BBQ, 2 terrassen van 25 & 30 m2, compleet alarmsysteem, grote tuin met 55 bomen waarvan 18 tropische vruchtbomen en exotische planten compleet met waterput. Verder een garage voor 2 auto's. Het gehele huis is betegeld met typische Alentejaanse tegels. Alle kasten, deuren en badkamermeubels zijn gemaakt van kastanje hout. Alle buiten deuren en kozijnen zijn van aluminium. Het geheel ligt op korte afstand van 'Grande Lago do Alqueve', het grootste stuwmeer van Europa. Opp. bebouwing 450 m2 & opp. perceel 2360 m2. Het geheel is omheind. Veel privacy en volle schoonheid van de natuur en omgeving.  De vraagprijs bedraagt € 420.000.-- k.k.

==========================================

>>> Object Q.JM. 441   -   'MONTE RIAL' <<< 

Het object omvat een groot huis wat 3 jaar geleden geheel is gerestaureerd.

Het geheel heeft 10 vertrekken. Er zijn 2 kamers, 2 keukens met een grote schouw voor het plaatsen van een houtenkachel, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het dak is geisoleerd. Ook is er nog een antieke broodoven. Verder een grote ruimte welke bereikbaar is aan de achterkant.

Rond het huis ligt een groentetuin. En de totale oppervlakte aan grond bedraagt ongeveer 3 ha (30. 000m2). Op een groot deel staan olijfbomen.

De bereikbaarheid is prima. Van de wijnstad REDONDO naar ALDEIA da SERRA ligt halverwege, zowel links als rechts de Estrade Real (Koningsweg), aan de afslag naar links ligt dit object. Er is een schitterend uitzicht o.a. naar het berggebied de Serra d’Ossa.

Het huis is aangesloten op Agua de Rede (gemeentelijke waterleidingnet) en heeft elektriciteit. Verder is bij huis een posso (waterput) o.a. voor de tuin en de dieren. De vraagprijs is € 159.000.-- k.k.

     DIT  OBJECT  IS   PER   5 december  2017    VOORLOPIGE   VERKOCHT.    WIJ    WACHTEN    DE    AFSPRAKEN    AF.

==========================================

>>> Object Q.JM. 442 <<<  -  'MONTE do ALTO' 

Wie zich wat bijzonders kan veroorloven en daar op zoek naar is, moet dit goed gaan lezen. Op een terrein van ruim 1 ha grond ligt een geweldig mooi object met een spectaculair uitzicht. Geheel vrij gelegen met 100 % privacy in een eerste klas gebouwd huis. De tuin is geheel omheind en beplant met allerlei fruitbomen. Bij huis een ruime dubbele garage en een groot zwembad. 

Het huis heeft een complete CV installatie, gestookt op olie. Er is een grote kamer van 52 m2, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig ingerichte grote keuken. Het gebogen plafond is zeer fraai met 8 000 steentjes. Een compleet huis waarbij overal aan is gedacht en nergens op bezuinigd. MONTE do ALTO ligt net buiten de wijnstad REDONDO.  De vraagprijs is € 399.000.-- k.k.  

==========================================

>>> Object Q.JM. 443 <<<  -  'VIVENDA  FAROFIAS'

Genieten van de zon, buiten leven op een eigen terrein van +/- 1 ha met daarbij misschien enkele prachtige schapen is mogelijk op dit object. Er staat een huis op van 10 x 13 m. met een kamer, keuken en 2 slaapkamers. In een 2 e huis een ruime goede badkamer. Er is electriciteit en water via de fouro. Verder is er een waterput (posso). Verder een vrijstaande garage. Het betreft in feite een 2 onder 1 kap-woning, omdat de helft van het gebouw van een andere eigenaar is. Het object ligt net buiten de wijnstad REDONDO a.d. weg naar SANTA SUZANNE. Een uitdaging voor iemand die, om welke redenen dan ook, naar het schitterende land Portugal wil en met beperkte middelen iets kan verwezelijken. De vraagprijs is € 89.500.-- k.k.

==========================================

>>> Object Q.JM. 444 <<<  -  'QUINTA  da  ALECRIM'

Wie wat meer grond zoekt bij een eigendom in Portugal is dit een goede mogelijkheid. Er ligt bijna 5 ha grond voor en achter het object. Mooie goede grond geschikt voor weiland of tuingrond, maar ook om te beplanten met fruitbomen. De achterkant grenst aan een rivier. Er staat een groot huis op met 12 vertrekken, w.o. 3 slaapkamer en 2 badkamers. Het huis verkeert in goede staat met goede vloeren en dak. Er is electriciteit en telefoon aanwezig. Verder enkele hokken voor kippen schapen. Het geheel ligt rustig, vrij en is goed bereikbaar en ligt in de gemeente REDONDO in VINHAS.  

                                                                                         De vraagprijs is € 179.000 - k.k

==========================================

>> Q.JM 455 <> MONTE  DE  ALFARROBEIRA  & CASA DO  OLIVAL <<
In ALDEIA da SERRA in de gemeente REDONDO staat dit bijzondere object. Een mooi en zeer goed huis met een groot marmeren zwembad & daarnaast een nieuw gastenverblijf. Dat alles op een terrein oppervlakte van 10 000 m2. Het geheel is deels ommuurd. Naast de bebouwing staan er een aantal fruitbomen, zoals olijf-, citroen en sinaasappelbomen en is het houden van dieren mogelijk.
MONTE da ALFARROBEIRA heeft een typische Alentejaanse bouwstijl en een oppervlakte van 200 m2. Er is een woonkamer van 45 m2, 3 slaapkamers van 16 m2, een keuken en 2 badkamers. In huis is centrale verwarming en een hout gestookte kachel. Op het dak zijn zonnepanelen geplaatst, welke zorgen voor warm water.
Het vrijstaande gastenverblijf, CASA do OLIVAL, is 100 m2 groot en heeft 2 slaapkamers , een badkamer en een woonkamer met open keuken. Gebruik hiervan is mogelijk voor verhuur of voor Bed & Breakfast. Het geheel is rustig gelegen, goed bereikbaar en toch op geringe loopafstand van het dorp. De vraagprijs van dit object bedraagt slechts  € 267 000 k.k.         
PAS OP ! Is onlangs in prijs verlaagd. En daardoor nog interessanter..
D I T  O B J E C T  I S  O N L A N G S  V E R K O C H T   !

==========================================

>>> Q.JM.AR. 458 bij BORBA naar ALCARAVIÇA <<<

Op slechts 2 km afstand van het centrum van de stad BORBA ligt dit object met 1 ha grond. Dus sociaal gezien erg aantrekkelijk t.a.v. supermarkt, winkels, gezondheidscentrum, banken, politie e.d..

Het geheel is 1 ha groot met een goede grondsoort (kalkhoudende klei) waarop veel Olijfbomen en enkele fruitbomen staan.

Er is een uitstekende waterbron met veel water voor beregening en drinkwater. Verder is electriciteit aanwezig en water van de gemeente ligt langs de weg.

Er staat een bebouwing van 600 m2 op, deels gericht op het houden van schapen, geiten, varkens of kippen. De vraagprijs bedraagt maar € 65.000.- k.k.

==========================================

>>> Object Q.JM.AR. 460  in de regio  PORTALEGRE <<< 

Het is een oud klooster met 14 ha land. Het heeft 12 kamers en is nu een Toerisme Rural object. Het geheel ligt in de regio van Portalegre.

Maar het kan uiteraard ook gewoon als woonhuis dienen en een deel ervan als Hotel of B. & B. . Of het als Hotel gebruiken en dit sluiten gedurende de maanden dat je er zelf bent. Dus eigenlijk mogelijkheden genoeg voor een ondernemer die er wat van wil maken.

Het geheel heeft veel historie en is daardoor erg uniek en als zodanig ook als bijzonder object te gebruiken. De vraagprijs bedraagt € 1.190.000 k.k.

==========================================


STEL  HOGE  EISEN  AAN  UW  LEVEN  EN  GENIET  ERVAN ! !

==========================================