De EURO HOEVE,   UW ADRES VOOR EERLIJKE MAKELAARDIJ in PORTUGAL

ONZE KRACHT zit in 30 jaar 
PORTUGAL  ervaring ! ! 

WERKZAAM IN  PORTUGAL VANAF 1986
in de provincie A L E N T E J O 

Herdades, 


boerderijen,


melkvee-en zoogkoeien 


bedrijven.

Herdades, boerderijen, melkvee-en zoogkoeien bedrijven & wijngaarden.
De melkveehouderij, de wijnbouw, de kruidenteelt, de zwarte varkenshouderij en dat in een gezond klimaat. Niet voor niets is PORTUGAL het "Californië van Europa".
De ALENTEJO, gelegen onder de TAAG tot aan de ALGARVE, is bij uitstek geschikt voor grootschalige landbouw. De uitgestrekte, licht glooiende, vruchtbare  landbouwgronden zijn geschikt voor akkerbouw, moderne intensieve olijventeelt, melkveehouderij en wijnbouw. Met investeringen vanuit de EU zijn veel waterprojecten gerealiseerd. Grote stuwdammen zijn gebouwd om water te behouden voor de landbouw. Veruit het grootste en meest ambitieuze project is het BARRAGEM d'ALQUEVE. Met een combinatie van grote stukken vruchtbare landbouwgrond kan in de toekomst hier 115.000 ha van water voorzien worden.

==========================================

==========================================

>>> Object H.JM. 387 - 'Bij ÉVORA' <<<

OBJECT reg. nr. H.JM.387  ligt bij het agrarisch centrum van de Portugese provincie Alentejo, de stad ÉVORA. 

Totaal kunnen wij hier aanbieden 68 ha mooie grond met daarop een zo goed als nieuw huis. Het is te koop in 4 objecten van respectievelijk 15, 15, 15 en 23 ha. Maar uiteraard ook compleet als één blok van 68 ha. 

Nr. 1 is het z.g.a.n. huis met 15 ha grond. Voor vele doeleinden geschikt. Ook voor U ! Vraagprijs slechts € 249 000

Nr. 2 is 15 ha met een open schuur 20 X 25 m, een waterbron. Vraagprijs € 200.000.--

Nr. 3 is 15 ha met een riviertje. Vraagprijs € 150 000

Nr. 4 is 23 ha met een carça (meertje met een natuurlijke bron). Dit object is alleen te koop in combinatie met 1,2 en 3. Dus niet afzonderlijk. Totale vraagprijs van 68 ha met huis en schuur is € 800.000.--

Dit object heeft diverse mogelijkheden, zoals wijnbouw, paarden houderij, een bijzonder vleesvee houderij met eigen afzet of een compleet toeristische bestemming. MAAK  ZELF  EEN  KEUZE !

==========================================

>>> Object H.JM. 490 - 'STARTERSBEDRIJF' <<<

Binnenkort krijgen wij in de verkoop een melkveeberijf waar nu ongeveer 200 koeien worden gemolken.
Dit bedrijf heeft een prachtig groot woonhuis en een tweede huis met totaal bijna 20 ha grond.
Er wordt per jaar  +/- 2 .000.000 kg melk geproduceerd. 
Op het bedrijf wordt zelf bijna geen voer gewonnen, maar dat is in voldoende mate in de omgeving te koop. 
Daardoor is geen investering en aandacht nodig in grond & grondbewerking, gras-, lucerne- of maisteelt en oogst van deze gewassen.
De volle aandacht, tijd, kennis en inspanning kan dan ook liggen bij het voeren en melken van de koeien en de opfok van het nodige jongvee. Daarmee moet het streven zijn naar een sterke, gezonde, duurzame koe met een hoge productie en een hoge gezondheidsstatus. En een economische bedrijfsvoering met een lage kostprijs.  

Dit bedrijf is dan ook geschikt voor een jonge boer die voor 100 % zijn liefhebberij heeft in koeien, voeren en melken, en daar ook zijn inkomen uit wil halen. Maar bewust ook weer niet voor iedereen geschikt ! !

ALS  IEMAND  DENKT  DAT  DIT  IETS  VOOR  HEM  of  HAAR  KAN  ZIJN,  DAN  HOREN  WIJ  DAT  GRAAG.

Graag alleen serieuze reacties die wij vertrouwelijk behandelen.  


==========================================

>>> Object H.JM. 415 - 'Bij QUINTA  do  NOGUEIRAS' <<< 

In de directe omgeving van het stadje Redondo ligt op een zeer rustige plaats te midden van vele grazende koeien de QUINTA  do  NOGUEIRAS

(Courelas do Hospital). Totale oppervlakte 15.6 ha grondmet vele en diverse soorten fruitbomen en druivenstruiken, allemaal  eerste kwaliteit en goede rassen.

Er zijn o.a: peren, appels, Pruimen (Ameixas), vijgen (Vigos), perziken, sinaasappels, mandarijnen, marmellos en Mispel (Nêsperas). Verder is een deel van de grond ingeplant met kurkeiken, dennen en het overige is weiland. Er staat een groot, bijna nieuw, dubbel huis op met veel marmer. Het zijn in feite 2 aparte woningen. De indeling per woning is ruim en bestaat uit een woonkamer, een badkamer, keuken, hal en 2 slaapkamers. Verder zijn er 2 garages. Er is elektriciteit, water en telefoon. Ook is er een groot stuwmeer met water voor o.a. de tuin, het land en de dieren. Momenteel worden er schapen en geiten gehouden. Een oprijlaan met jonge platanen geeft toegang tot de Quinta. Naast bewoning is het geheel ook goed geschikt voor recreatie en of paardenhouderij. Het geheel is goed bereikbaar en de ligging erg mooi. De eigenaar is 85 jaar en wil het graag op korte termijn verkopen. De vraagprijs bedraagt  € 350.000,-- K.K.   Vraag om meer info en foto's via de laatste pagina.

==========================================

>>> Object H.JM. 446 - 'Bij SÃO  ROMÃO' <<<

EEN  EERSTE KLAS  GEITENBEDRIJF

Echt iets anders dan melkkoeien, maar wel een zeer bijzonder en een bedrijf met mogelijkheden. Geheel in bedrijf (coïng concern), alles gelegaliseerd, volledige begeleiding door verkoper en zeer goed en mooi gelegen. Het bedrijf ligt bij  SÃO  ROMÃO, in de C.M. (gemeente) V I L A V I Ç O S A.

Een bedrijf met 34 ha grond, waar nu bijna 200 schapen op gemolken worden. De melk wordt deels zelf vermaakt tot 1e klas kaas op een 2e bedrijf van dezelfde eigenaar en wordt voor een deel verkocht aan kaasfabriekjes in de omgeving. Aan een eventuele koper wordt geadviseerd voorlopig te starten met eerst alleen melkafvoer, omdat de combinatie binnen de EU aan strikte regels is gebonden, maar uiteraard behoort kaas maken tot de mogelijkheden.

De melkstal is biedt ruimte voor 24 stands, waarvan nu 12 stands wordt gebruikt. Alles voldoet van overheidswege aan alle normen en vergunningen. 

Er staat een groot en zeer goed, direct bewoonbaar huis op. Aan de buitenkant is een verfbeurt wenselijk. 

Momenteel vindt verkoop plaats van 34 ha grond en de gebouwen. De geiten behoren tot een zeer goed Spaans melkras.

Wie interesse heeft in dit bijzondere goed lopende bedrijf kan kontakt opnemen met Portugal begeleider Jan Maat. De vraagprijs voor het bedrijf, incl. grond, 1 ha olijfbomen en gebouwen bedraagt € 395.000.—k.k.    Vraag om meer info en foto's via de laatste pagina.

==========================================

>>> Object H.JM. 448 - 'Bij ESTREMOZ' <<<

Object H.JM.AR.447 is 92 ha groot en ligt in de directe omgeving van Estremoz. Het is een interessant en bijzonder object. Er staat een mooi groot huis op met een mooie passende beplanting. Dit huis heeft diverse mogelijkheden in combinatie met de ligging en omvang van het object. De ligging is super met bij huis een uitzicht op de vestingstad Estremoz, maar ook op het berggebied de Serra d’Ossa en zelfs op het mooie Evoramonte.

Van de 92 ha is 5.1 ha ingeplant met eerste klas druiven, 20 ha met speciale dennenbomen (Pine), 30 ha zonder bomen en de rest bevat veel kurkeiken met een produktie van 5000 arrobas kurk ( 1 arroba = 15 kg en heeft een gemiddelde opbrengst van € 25 á € 30). Door problemen met de bank is het bedrijf nu te koop. Men hoopt op een vlotte verkoop. De vraagprijs bedraagt € 1.500.000.-- Vraag om meer info en foto's via de laatste pagina.

==========================================

>>> Object H.JM. 448 - 'Bij ALTER do CHÃO' <<<

Object H.JM.AR 448 <> Een groot bedrijf met 240 ha grond in de omgeving van Alter do Chão.  Het is goed bewerkbare grond welke grotendeels geheel vlak is. Op een deel van de grond staan steeneiken en kurkeiken. Verder zijn er een 3 tal stuwmeren, waarmee beregening goed mogelijk is. Er staan een huis en een schuur op welke opgeknapt moeten worden. Er is een project aangevraagd voor herontwikkeling steen- of kurkeiken. Dit project kan overgenomen worden door de koper.

Het bedrijf is zeer geschikt als groot vleesvee, schapen of geiten bedrijf. Ook melkvee is een optie, maar dan zal eerst daarvoor gebouwd moeten worden. Uiteraard ook graan of meer kurk is een optie.  De vraagprijs bedraagt € 1.500.000.--  Vraag om meer info en foto's via de laatste pagina.

==========================================