De EURO HOEVE,   UW ADRES VOOR EERLIJKE MAKELAARDIJ in PORTUGAL

ONZE KRACHT zit in 30 jaar 
PORTUGAL  ervaring ! ! 

WERKZAAM IN  PORTUGAL VANAF 1986
in de provincie A L E N T E J O 

Herdades, 


boerderijen,


melkvee-en zoogkoeien 


bedrijven.

Herdades, boerderijen, melkvee-en zoogkoeien bedrijven & wijngaarden.
De melkveehouderij, de wijnbouw, de kruidenteelt, de zwarte varkenshouderij en dat in een gezond klimaat. Niet voor niets is PORTUGAL het "Californië van Europa".
De ALENTEJO, gelegen onder de TAAG tot aan de ALGARVE, is bij uitstek geschikt voor grootschalige landbouw. De uitgestrekte, licht glooiende, vruchtbare  landbouwgronden zijn geschikt voor akkerbouw, moderne intensieve olijventeelt, melkveehouderij en wijnbouw. Met investeringen vanuit de EU zijn veel waterprojecten gerealiseerd. Grote stuwdammen zijn gebouwd om water te behouden voor de landbouw. Veruit het grootste en meest ambitieuze project is het BARRAGEM d'ALQUEVE. Met een combinatie van grote stukken vruchtbare landbouwgrond kan in de toekomst hier 115.000 ha van water voorzien worden.

==========================================

==========================================

>>> Object H.JM. 387 - 'Bij ÉVORA' <<<

OBJECT reg. nr. H.JM.387  ligt bij het agrarisch centrum van de Portugese provincie Alentejo, de stad ÉVORA. 

Totaal kunnen wij hier aanbieden 68 ha mooie grond met daarop een zo goed als nieuw huis. Het is te koop in 4 objecten van respectievelijk 15, 15, 15 en 23 ha. Maar uiteraard ook compleet als één blok van 68 ha. 

Nr. 1 is het z.g.a.n. huis met 15 ha grond. Voor vele doeleinden geschikt. Ook voor U ! Vraagprijs slechts € 249 000

Nr. 2 is 15 ha met een open schuur 20 X 25 m, een waterbron. Vraagprijs € 200.000.--

Nr. 3 is 15 ha met een riviertje. Vraagprijs € 150 000

Nr. 4 is 23 ha met een carça (meertje met een natuurlijke bron). Dit object is alleen te koop in combinatie met 1,2 en 3. Dus niet afzonderlijk. Totale vraagprijs van 68 ha met huis en schuur is € 800.000.--

Dit object heeft diverse mogelijkheden, zoals wijnbouw, paarden houderij, een bijzonder vleesvee houderij met eigen afzet of een compleet toeristische bestemming. MAAK  ZELF  EEN  KEUZE !

==========================================

>>> Object H.JM. 401 - 'HERDADE do LAMEGO' <<<

Momenteel hebben wij de mogelijkheid, dit in verband met gezondsheids redenen, om een interessant in vol bedrijf zijnd melkveebedrijf aan te bieden in het district ÉVORA in de Portugese provincie A L E N T E J O.
Dit bedrijf met 80 ha goed bewerkbare grond wordt aangeboden inclusief 1773000 kg melkquotum, leveringsrecht aan de Coöp. Melkfabriek Proleite, een mooi woning, grote goede stallen, 180 beste produktieve melkkoeien, 50 vaarzen ouder dan 15 maanden, 100 dieren jonger dan 15 maanden, (3 DeLaval melkrobots zijn verkocht ), alle g.o.h. machines, e.d.. Ja, een pracht lopend bedrijf voor een interessante prijs. Kopen is direct beginnen. Niet enkele jaren wachten op vergunningen, maar met begeleiding van verkoper, direct aan de slag. Zoiets, komt in Portugal niet vaak voor. Wie wat wil in een land met een mooi klimaat en daarom ook“Het Californië van Europa” wordt genoemd, neemt contact op met de INTERFARMS begeleider Jan Maat. Vraagprijs voor het onroerend goed € 1.300.000
DIT   BEDRIJF   IS   IN   AUGUSTUS   2018   VERKOCHT ! ! 

==========================================

>>> Object H.JM. 415 - 'Bij QUINTA  do  NOGUEIRAS' <<< 

In de directe omgeving van het stadje Redondo ligt op een zeer rustige plaats te midden van vele grazende koeien de QUINTA  do  NOGUEIRAS

(Courelas do Hospital). Totale oppervlakte 15.6 ha grondmet vele en diverse soorten fruitbomen en druivenstruiken, allemaal  eerste kwaliteit en goede rassen.

Er zijn o.a: peren, appels, Pruimen (Ameixas), vijgen (Vigos), perziken, sinaasappels, mandarijnen, marmellos en Mispel (Nêsperas). Verder is een deel van de grond ingeplant met kurkeiken, dennen en het overige is weiland. Er staat een groot, bijna nieuw, dubbel huis op met veel marmer. Het zijn in feite 2 aparte woningen. De indeling per woning is ruim en bestaat uit een woonkamer, een badkamer, keuken, hal en 2 slaapkamers. Verder zijn er 2 garages. Er is elektriciteit, water en telefoon. Ook is er een groot stuwmeer met water voor o.a. de tuin, het land en de dieren. Momenteel worden er schapen en geiten gehouden. Een oprijlaan met jonge platanen geeft toegang tot de Quinta. Naast bewoning is het geheel ook goed geschikt voor recreatie en of paardenhouderij. Het geheel is goed bereikbaar en de ligging erg mooi. De eigenaar is 85 jaar en wil het graag op korte termijn verkopen. De vraagprijs bedraagt  € 295.000,-- K.K.   Vraag om meer info en foto's via de laatste pagina.

M O M E N T E E L,     V A N A F   15 -01-2017,    N I E T     M E E R      T E    K O O P 

==========================================

>>> Object H.JM. 446 - 'Bij SÃO  ROMÃO' <<<

EEN  EERSTE KLAS  SCHAPEN- GEITENBEDRIJF

Echt iets anders dan melkkoeien, maar wel een zeer bijzonder en mooi bedrijf. Geheel in bedrijf (coïng concern), alles gelegaliseerd, volledige begeleiding door verkoper en zeer goed en mooi gelegen. Het bedrijf ligt bij  SÃO  ROMÃO, in de C.M. V I L A V I Ç O S A.

Een bedrijf met 34 ha grond, waar nu bijna 200 geiten op gemolken worden. De melk wordt deels zelf vermaakt tot 1e klas kaas en wordt voor een deel verkocht aan kaasfabriekjes in de omgeving. Aan een eventuele koper wordt geadviseerd voorlopig te starten met eerst alleen melkafvoer, maar uiteraard kaas maken kan ook.

De melkstal is up to date en werkt prima. Alles voldoet van overheidswege aan alle normen en vergunningen. 

Er staat een groot en zeer goed, direct bewoonbaar huis op. Verkoop vindt plaats inclusief alle werktuigen, machines, gereedschappen en vee. De geiten behoren tot een zeer goed Spaans melkras.

Wie interesse heeft in dit bijzondere goed lopende bedrijf kan kontakt opnemen met INTERFARMS Portugal of haar begeleider Jan Maat. Overname op korte termijn is gewenst. De vraagprijs voor het gehele, goed lopende bedrijf, incl. grond, gebouwen, machines, vee en begeleiding bedraagt slechts € 395.000.—k.k.    Vraag om meer info en foto's via de laatste pagina.

==========================================

>>> Object H.JM. 448 - 'Bij ESTREMOZ' <<<

Object H.JM.AR.447 is 92 ha groot en ligt in de directe omgeving van Estremoz. Het is een interessant en bijzonder object. Er staat een mooi groot huis op met een mooie passende beplanting. Dit huis heeft diverse mogelijkheden in combinatie met de ligging en omvang van het object. De ligging is super met bij huis een uitzicht op de vestingstad Estremoz, maar ook op het berggebied de Serra d’Ossa en zelfs op het mooie Evoramonte.

Van de 92 ha is 5.1 ha ingeplant met eerste klas druiven, 20 ha met speciale dennenbomen (Pine), 30 ha zonder bomen en de rest bevat veel kurkeiken met een produktie van 5000 arrobas kurk ( 1 arroba = 15 kg en heeft een gemiddelde opbrengst van € 25 á € 30). Door problemen met de bank is het bedrijf nu te koop. Men hoopt op een vlotte verkoop. De vraagprijs bedraagt € 1.500.000.-- Vraag om meer info en foto's via de laatste pagina.

==========================================

>>> Object H.JM. 448 - 'Bij ALTER do CHÃO' <<<

Object H.JM.AR 448 <> Een groot bedrijf met 240 ha grond in de omgeving van Alter do Chão.  Het is goed bewerkbare grond welke grotendeels geheel vlak is. Op een deel van de grond staan steeneiken en kurkeiken. Verder zijn er een 3 tal stuwmeren, waarmee beregening goed mogelijk is. Er staan een huis en een schuur op welke opgeknapt moeten worden. Er is een project aangevraagd voor herontwikkeling steen- of kurkeiken. Dit project kan overgenomen worden door de koper.

Het bedrijf is zeer geschikt als groot vleesvee, schapen of geiten bedrijf. Ook melkvee is een optie, maar dan zal eerst daarvoor gebouwd moeten worden. Uiteraard ook graan of meer kurk is een optie.  De vraagprijs bedraagt € 1.500.000.--  Vraag om meer info en foto's via de laatste pagina.

==========================================