De EURO HOEVE,   UW ADRES VOOR EERLIJKE MAKELAARDIJ in PORTUGAL

ONZE KRACHT zit in 30 jaar 
PORTUGAL  ervaring ! ! 

WERKZAAM IN  PORTUGAL VANAF 1986
in de provincie A L E N T E J O 

LANDGOED

Onder de categorie LANDGOED vallen luxe verblijven met veel grond. Het aanbod van luxe huizen vindt U op de pagina "Aanbod Huizen".

Tot LANDGOEDEREN rekenen we een luxe verblijf met veel grond op een bijzondere plaats. Op LANDGOEDEREN vindt de inkomstenbron plaats uit zoogkoeien, bosbouw-explotatie, toerisme en/of educatie.

Momenteel kunnen wij onder deze categorie 1 object aanbieden.   

>>> Object Q.JM. 319   -   'MONTE  BRANCO' <<<

HERDADE DO MONTE BRANCO - in RIO DE MOINHOS in de gemeente BORBA bevindt zich aan de voet van het berggebied de Serra d’Ossa met een schitterend uitzicht daarop. Het valt onder de gemeente BORBA, Freguesia SANT. de RIO de MOINHOS.

Het geheel ligt zeer rustig, maar is toch goed bereikbaar, want de verharde weg ligt tot de ingang van het bedrijf. De afstand naar de autobaan, de A6, bij de stad Estremoz is 15 km, de afstand naar Borba is 6 km., en op slechts 2 km ligt het dorp Rio do Moinhos. De mooie oude werelderfgoedstad Évora bevindt zich op iets meer dan 40 km. Dus op het gebied van dienstverlening, supermarkten, cultuur en natuur, is het een zeer goede ligging.

Herdade de ”Monte Branco” heeft een oppervlakte van +/- 107 ha. Op het bedrijf staan deels nog een aantal kurkeiken, jonge kurkeik-aanplant en olijfbomen. De laatste jaren werden er een aantal zoogkoeien en schapen gehouden. Maar daarnaast zijn er ook toeristische mogelijkheden.

Verder zijn er op het bedrijf +/- 12 ha citrus vruchten, zoals o.a. sinaasappels en citroenen. Ook is er een eigen barragem (stuwmeer) wat voor extra winst kan zorgen bij gebruik van het water voor beregening. En door de ligging aan de voet van het berggebeid de Serra d’Ossa is er ook veel water aanwezig in de grond. Een 2 tal bronnen zorgen voor 1e klas bronwater. Het stuwmeer is gebouwd op een mooi en rustig punt met een prachtig uitzicht op de boerderij en de omgeving.

Bij huis is buitenverlichting. Het grote zwembad is mooi aangelegd met een vrij uitzicht over de velden. Het huis en de bijgebouwen zijn zeer ruim en goed afgewerkt. In totaal zijn er 13 slaapkamers en bijbehorende toiletruimtes verdeeld over 6 eenheden. Alles met ruime afmetingen. Verder is er nog aanwezig een schuur en bij het zwembad een oud huis van 120 m2 wat nog gerestaureerd moet worden. Dit laatste is gelegen bij het zwembad en kan dan ook verbouwd worden tot iets passends daarbij. De vraagprijs van dit toch wel exclusieve aanbod bedraagt € 1.150.000.-- k.k.